Privacy

De gemeente Cromstrijen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.cromstrijen.nl. Onder persoonsgegevens verstaat de gemeente informatie, die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De bescherming van deze gegevens is geregeld in de
Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van inwoners te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

Geregistreerde informatie

Persoonsgegevens gebruikt de gemeente alleen voor het doel waarvoor de bezoeker ze op www.cromstrijen.nl achterlaat. Als u bijvoorbeeld uw naam en adres invult voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie of een product, dan gebruikt de gemeente deze gegevens niet voor andere doeleinden. Als een bezoeker via www.cromstrijen.nl strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet (en verdere uitzonderingen, zoals genoemd in
artikel 43 Wbp) kan de gemeente deze gegevens gebruiken voor opsporing.

De gemeente gebruikt een e-mailadres dat zij via www.cromstrijen.nl ontvangt alleen als het e-mailadres is opgegeven voor het inwinnen van informatie of voor het indienen van een verzoek of een aanvraag. E-mailadressen verstrekt de gemeente niet aan derden. Persoonsgegevens bewaart de gemeente niet langer dan nodig is in relatie tot het doel waarvoor de gegevens zijn verstrekt. De gemeente voorziet in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat onbevoegden persoonlijke gegevens kunnen onthullen, gebruiken, wijzigen of vernietigen.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Het bestand bevat geen persoonsgegevens. Aan de hand hiervan legt de gemeente algemene bezoekgegevens, zoals de meest bezochte pagina’s vast. Op basis van deze gegevens voert de gemeente wijzigingen in haar internetsite door. Het doel is namelijk de internetsite zo goed mogelijk op de behoefte van de bezoekers af te stemmen. Cookies kunnen uw computer of bestanden die op uw computer staan niet beschadigen.

Wilt u geen cookies accepteren, dan kunt u uw browser zo instellen uw computer de cookies weigert of dat u een waarschuwing ontvangt wanneer cookies worden verzonden. Kijk voor meer informatie hierover in de helpfunctie van uw browser.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Privacy
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden