Afscheid oud-wethouder en raadslid Ad Herweijer en installatie Gerjan Neele

(08-11) Gisteravond nam Ad Herweijer tijdens de raadsvergadering afscheid van de gemeenteraad. In 1994 werd hij commissielid voor de SGP en kwam hij vervolgens in 1998 voor het eerst in de gemeenteraad. In juli 2000 werd hij voor het eerst wethouder. Ad Herweijer had een boeiende loopbaan in de lokale politiek van Cromstrijen. “We herinneren jou als een betrokken en veelzijdig raadslid met dossierkennis. Jij bent nauwkeurig in alle opzichten en je komt je afspraken na,” aldus burgemeester Jan Luteijn. “Namens de gemeenteraad, het college en de ambtelijke organisatie wil ik je hartelijk bedanken voor de grote inzet en betrokkenheid voor onze gemeente. Onze waardering voor jou is groot.”

Installatie Gerjan Neele

De plaats van Ad Herweijer wordt ingevuld door Gerjan Neele, commissielid voor de SGP in de commissie Maatschappelijke Zaken. Wij wensen hem veel succes en plezier met deze nieuwe functie.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Afscheid oud-wethouder en raadslid Ad Herweijer en installatie Gerjan Neele
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden