Bewonersavond ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’ Cromstrijen

Dit item is verlopen op 17-11-2017.

(02-11) ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’… daarover gaat de bewonersavond voor inwoners van Cromstrijen en Strijen op donderdag 16 november 2017 in het gemeentehuis van Cromstrijen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard (RPV) en het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW).

Het doel van de bijeenkomst is het verstrekken van informatie over het geplande onderzoek naar veelgebruikte routes door landbouwverkeer én de knelpunten die bewoners en weggebruikers ervaren op deze routes. Het onderzoek wordt uitgevoerd door adviesbureau TRIDÉE. Uiteraard horen we op deze avond ook graag welke knelpunten u  ervaart door het landbouwverkeer. Uw opmerkingen, knelpunten en/of problemen betrekken we bij het onderzoek dat begin 2018 wordt afgerond.

Overzicht

De vijf Hoeksche Waardse gemeenten, waterschap Hollandse Delta en provincie Zuid-Holland willen graag samen met de landbouwbranche (CUMELA, LTO, Plattelandsjongeren), maatschappelijke organisaties (fietsersbond, VVN), politie en bewoners de meest gebruikte landbouwroutes en de knelpunten in kaart brengen. Vervolgens bekijken we of en zo ja, hoe deze knelpunten opgelost kunnen worden. Bijvoorbeeld door een veilige inrichting, alternatieve route of procesafspraken met de branche en andere verkeersdeelnemers.

Uitnodiging

De avond is bedoeld voor inwoners en verkeersdeelnemers van Cromstrijen en Strijen. Voor de agrariërs en loonwerkers in het gebied organiseren wij  twee afzonderlijke bijeenkomsten. Zij kunnen via de regionale afdelingen van CUMELA, LTO en de plattelandsjongeren hun kennis van routes en knelpunten in aparte werksessies inbrengen.

Locatie    

De avond vindt plaats op donderdag16 november, van 19.00 - 21.00 uur, in de raadszaal van de gemeente Cromstrijen. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Rapport met uitkomsten

Als u op de bijeenkomst uw e-mail adres achterlaat dan ontvangt u begin 2018 het rapport met de uitkomsten.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Bewonersavond ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’ Cromstrijen
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden