College Cromstrijen gaat voor veilige ontsluiting Torensteepolder

Dit item is verlopen op 07-08-2017.

(07-07) Het college van Cromstrijen geeft Midstate toestemming om een rotonde aan te leggen. Op die manier is er een veilige aansluiting tussen de nieuwe oostelijk ontsluitingsweg en de Wethouder van der Veldenweg.

“Wij vinden dat het toekomstig verkeer op een veilige manier van en naar de Torensteepolder moet gaan”, aldus projectwethouder Bas Boelhouwers. “Een rotonde is daarbij de beste manier om de nieuwe oostelijke ontsluitingsweg te verbinden met de Wethouder van der Veldenweg. Ik ben dan ook erg tevreden met het feit dat projectontwikkelaar Midstate met dit voorstel komt en de rotonde daadwerkelijk aanlegt.”

De oostelijke ontsluitingsweg sluit aan in een bocht. Een t-kruising had in principe voldoende geweest, maar een rotonde geeft een veiligere en een betere verkeersdoorstroming. Midstate legt de rotonde in de eerste fase aan, zodat ook het bouwverkeer een veilige route heeft.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | College Cromstrijen gaat voor veilige ontsluiting Torensteepolder
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden