Cromstrijen start onderzoek welzijn

Dit item is verlopen op 01-03-2017.

(07-02) De gemeente Cromstrijen wil graag weten hoe inwoners het huidige welzijnsniveau beleven. Daarom starten wij binnenkort een onderzoek. “Wij zetten ons in voor een betere leefomgeving voor iedereen”, aldus wethouder Pieter Paans.

De gemeente Cromstrijen voert diverse  taken uit op het gebied van welzijn en ondersteuning. Deze ondersteuning voeren wij uit vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het gaat bijvoorbeeld om ondersteuning in het huishouden. Ook voeren verschillende organisaties welzijnsactiviteiten uit, zoals Welzijn Hoeksche Waard en V&R (jeugd en jongerenwerk). Daarnaast zijn veel vrijwilligers actief bij onder andere sportverenigingen en kennen wij veel mantelzorgers.

Beleving

Wij  zijn benieuwd naar hoe inwoners denken over de huidige welzijnsactiviteiten, het verrichten van vrijwilligerswerk en mantelzorg. Daarom gaven wij een onafhankelijk onderzoeksbureau KWIZ de opdracht een onderzoek te doen.

Enquête

Het onderzoek vindt plaats in de vorm van een (schriftelijke) enquête. Deze enquête is voor iedere inwoner van Cromstrijen vanaf donderdag 9 februari toegankelijk. Daarnaast is een groep inwoners door een willekeurige steekproef uit de bevolkingsadministratie geselecteerd. Zij krijgen de schriftelijke vragenlijst deze week thuisgestuurd maar kunnen deze ook op internet invullen.

Doet u mee?

Wilt u meedoen met het onderzoek? U kunt de vragenlijst digitaal invullen. Meedoen kan tot 28 februari 2017.  

Vanzelfsprekend worden alle antwoorden vertrouwelijk behandeld. Wij kunnen niet zien wie welke vragenlijst heeft ingevuld. Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met David Scheffer of Tessa  Schoot-Uiterkamp  van KWIZ via telefoonnummer 050-5252473.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Cromstrijen start onderzoek welzijn
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden