Drukbezochte bewonersavond groepsaankoop woningisolatie Hoeksche Waard

Dit item is verlopen op 20-02-2017.

(20-01) De bewonersavond, die namens de vijf Hoeksche Waardse gemeenten, het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) en Hoeksche Waard Duurzaam, georganiseerd werd door het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard in het gemeentehuis van Oud-Beijerland op 17 januari, trok flink wat belangstellenden.

Na de opening door wethouder Piet van Leenen, werden de aanwezige Hoeksche Waardse woningeigenaren aan de hand van een presentatie geïnformeerd over de isolatiemogelijkheden, de energiebesparing die dat zou kunnen opleveren, de financiële voordelen van de groepsaankoop, de (landelijke) subsidies en de financiële voordelen op langere termijn.

Woningeigenaren die niet in de gelegenheid waren naar Oud-Beijerland te komen maar zich wel willen oriënteren kunnen zich via de gele button op www.Regionaalenergieloket.nl/hoeksche-waard alsnog laten informeren en aanmelden.

Op 31 januari wordt de volgende, en tevens laatste, bewonersavond groepsaankoop woningisolatie georganiseerd. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Cromstrijen te Numansdorp.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Drukbezochte bewonersavond groepsaankoop woningisolatie Hoeksche Waard
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden