Greenet start vraagbundeling voor breedband in buitengebied Hoeksche Waard

(05-10) Beschikbaarheid van breedband is de normaalste zaak van de wereld in Nederland. Maar niet als je in het buitengebied woont. Internet is daar traag en instabiel. Met Greenet is breedband in het buitengebied nu wel bereikbaar!

Informatieavonden

Greenet organiseert op 26 oktober om 19.00 in Cromstrijen (Gemeentehuis) , 31 oktober om 18.00 in Strijen ( Dorpshuis Streona), 31 oktober om 20.00 uur in Maasdam (Gemeentehuis), 6 november om 20.00 uur in Oud-Beijerland (Zinkwegse Boys) en op 15 november om 19.30 uur in Korendijk (Gemeentehuis), een informatieavond over breedband in het buitengebied van De Hoeksche Waard. Tijdens deze bijeenkomsten licht Greenet toe hoe zij breedband in het buitengebied mogelijk maakt.  De bijeenkomsten zijn voor alle inwoners in de Hoeksche Waard toegankelijk. Kunt u niet naar  de bijeenkomst in uw eigen gemeente, dan kunt u op één van de andere data bij een andere gemeente in de HW terecht.

Alternatief

Greenet maakt gebruik van de nieuwste draadloze technologie en biedt daarmee een betaalbaar en haalbaar alternatief voor een vaste internetverbinding.  Op de bijeenkomsten geeft Greenet een toelichting over de mogelijkheden die zij biedt om een breedband netwerk aan te leggen. Ook zal Greenet  ingaan op ervaringen in andere gebieden zoals in Zeeland en Flevoland waar inmiddels een groot aantal mensen gebruik maakt van de diensten van Greenet.

Vragen?

Meer informatie en aanmelden voor snel internet is al mogelijk via www.greenet.nl/hoekschewaard.

Helaas is in Het Kompas van week 39 een bericht geplaatst met onjuiste data en zonder locaties. Excuses hiervoor. Dit is een bericht van Greenet.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Greenet start vraagbundeling voor breedband in buitengebied Hoeksche Waard
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden