Knippen en snoeien van de hagen in Philipsburg

Dit item is verlopen op 12-10-2017.

(12-09) Sinds eind 2016 worden de hagen in Philipsburg gesnoeid naar een hoogte van circa 2,40 meter vanaf straatniveau en worden ze op 2,00 meter breedte gehandhaafd. Dit doen wij om de hagen zelf, meer beheersmatig, te kunnen onderhouden. Ook zorgt de hoogte en doorzicht van de hagen voor een beter uitzicht over de landerijen.

Toegevoegde waarde

We willen dat er een haagstructuur in Philipsburg staat, die aanvaardbaar is voor bewoners. Waar mensen met plezier en respect mee omgaan, met een toegevoegde waarde voor het groen en een lijnstructuur zoals oorspronkelijk voor de wijk bedoeld was, alleen dan minder hoog. Vanuit de wijk, en dan met name de bewoners langs de Wethouder van der Veldenweg, komen positieve berichten over de hoogte en “doorzicht” van de haag. Men kan nu weer over de landerijen uitkijken.

Deze week wordt er weer geknipt

De hagen worden geknipt op een hoogte van 2.40 meter vanaf straatniveau en worden op circa 2.00 meter breedte gehandhaafd. De bomen die dood zijn of gaan, worden vervangen door een passende struik of boom om de structuur van de hagen in de wijk zo te houden.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer C. Blok, via c.blok@cromstrijen.nl.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Knippen en snoeien van de hagen in Philipsburg
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden