Laat ons weten waarom jij van Klaaswaal of Numansdorp houdt! Maak kans op twee mooie prijzen!

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

(26-07) De prijswinnaar van de eerste ronde #houdenvan… is inmiddels bekend! Sandra Biesheuvel won de mok en de VVV bon ter waarde van € 25,- met een prachtige foto van de Ambachtsheerlijkheid in Numansdorp.

De tweede ronde

Maar wij zijn natuurlijk benieuwd naar veel meer redenen waarom jullie van onze dorpen houden! Laat het ons weten en doe mee! Plaats een foto op onze facebookpagina, twitter of instagram met de hastag #houdenvannumansdorp of #houdenvanklaaswaal en vertel ons waarom jij van dit dorp houdt. De winnaar krijgt een unieke ‘Omdat wij van onze dorpen houden-koffiemok’ en een VVV-bon ter waarde van €25,-. Meedoen kan tot en met 31 augustus.

Waarom?

Begin van het jaar startten wij de campagne ‘Investeren in Cromstrijen, omdat wij van onze dorpen houden!’. Met deze campagne laten wij zien in welke thema’s wij 10 miljoen investeren en hoe wij dit doen. We doen dit niet zomaar, we doen dit omdat wij Klaaswaal en Numansdorp vitaal en sterk willen maken voor de toekomst. Omdat wij van onze dorpen houden. Wij zijn benieuwd waarom jullie van onze dorpen houden!

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Laat ons weten waarom jij van Klaaswaal of Numansdorp houdt! Maak kans op twee mooie prijzen!
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden