Rioolreinigen en inspecteren in Numansdorp

Dit item is verlopen op 31-03-2017.

(15-03) Vanaf maandag 20 maart 2017 krijgen riolen in Numansdorp een grondige inspectie- en reinigingsbeurt. De werkzaamheden, die ongeveer twee weken duren, voeren wij uit om het vuil uit de riolen te verwijderen voor onder meer een goede doorstroming en om de kwaliteit van het riool te kunnen beoordelen.

Voorzorgsmaatregelen

Het reinigen van de riolen gebeurt door middel van water dat onder hoge druk wordt gezet. Dit kan betekenen dat het water in toiletten en wasbakken naar boven komt. Het is verstandig om daar wat voorzorgsmaatregelen te nemen. Bijvoorbeeld door de klep van de wc naar beneden te houden.

Waar?

De werkzaamheden vinden plaats in de volgende straten: Burgemeester de Zeeuwstraat, Voorstraat, Schuringsedijk, Heulbrug, Zwaluwplaats Winterkoning, Tuinfluiter, Torenstraat, Tapuit, Roodborst, Rietzangerstraat, Wethouder Van der Veldenweg, Putter, Nachtegaalstraat, Merelerf, Lijsterstraat, Leeuwerikstraat, Kwikstraat, Koolmeespad, Kerkstraat, Hoekstraat, Goudvink, Aart Reedijkweg, Parallelweg, Rijksstraatweg, Schoolweg en Zijlstraweg.

Omdat de planning van tevoren niet helemaal duidelijk is, is het verstandig om zelf in de gaten te houden wanneer de werkzaamheden in uw straat beginnen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf M.J. Oomen uit Moerdijk.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met de heer Kees van Bruggen van de gemeente, via telefoonnummer 088-6471092 of mailadres c.vanbruggen@cromstrijen.nl.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Rioolreinigen en inspecteren in Numansdorp
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden