Veel input tijdens informatiebijeenkomst ‘Opplussen centrum Klaaswaal’

Dit item is verlopen op 07-08-2017.

(07-07) Gisteravond konden bewoners en ondernemers uit de Voorstraat, Botjesstraat en een deel van de Kerkstraat in Klaaswaal, meedenken over het opplussen van het centrum van Klaaswaal. Tijdens een goed bezochte informatiebijeenkomst in de Hoeckenisse, presenteerde wethouder Boelhouwers onder andere de resultaten van een eerder uitgevoerde schouwronde en konden bewoners en ondernemers uit die straten hun ideeën kenbaar maken.  

Investeren in Klaaswaal

Met de Vitaliseringsagenda 2016-2018 gaf het college aan extra te willen investeren in het centrum van Klaaswaal. Dit centrum bestaat uit de Voorstraat, Kerkstraat en de Botjesstraat, het ‘oude’ hart van het dorp. Het doel van deze investering is het aantrekkelijker maken van deze straten op een manier die past bij Klaaswaal, voor nu en voor de toekomst.

Kreeg u een uitnodiging, maar kon u niet aanwezig zijn tijdens de avond?

U kunt nog steeds input leveren! Wij beseffen dat niet iedereen die een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen op de informatieavond aanwezig kon zijn. Wij vinden het wel belangrijk om uw input te ontvangen. Daarom bestaat de mogelijkheid om uw ervaringen en wensen via emailadres klaaswaal@cromstrijen.nl alsnog aan ons kenbaar te maken. Dit kan tot uiterlijk 21 juli 2017. Wij nemen uw input mee in het vervolgproces.

Op basis van de schouwronde en de verkregen inbreng stelt de gemeente een uitvoeringsprogramma op. Als alles volgens planning verloopt, vindt de uitvoering dit jaar nog plaats.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E.D. Zeegers. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-6471098 en emailadres e.zeegers@cromstrijen.nl. Op deze pagina kunt u meer lezen over de Vitaliseringsagenda.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Veel input tijdens informatiebijeenkomst ‘Opplussen centrum Klaaswaal’
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden