Vraag nu uw projectsubsidie voor uw vereniging aan!

(16-12) De gemeente Cromstrijen hecht grote waarde aan een krachtig verenigingsleven in beide kernen. Daarom bestaat voor verenigingen de mogelijkheid om een projectsubsidie aan te vragen. Net als in de periode 2012-2015 is de projectsubsidie 2016-2019 gesplitst in impulssubsidies en opleidingssubsidies.

Impulssubsidie

Het doel van de impulssubsidie is om een nieuwe impuls aan verenigingen te geven, door middel van de organisatie van een nieuwe activiteit, naast het bestaande aanbod van activiteiten. Dit kan een activiteit zijn voor (een deel van) de inwoners van Cromstrijen, maar ook bijvoorbeeld in samenwerking met het onderwijs, het jongerenwerk of voor een ledenwervingsactie.

Opleidingssubsidie

Het doel van de opleidingssubsidie is verdere professionalisering door het mogelijk maken voor leden (begeleiders, bestuurders en/of trainers) om een cursus of training te volgen. Wanneer u een projectsubsidie wilt aanvragen kunt u dit doen met het daarvoor beschikbare formulier. Hier vindt u ook de voorwaarden waaraan de aanvraag moet voldoen. Meer informatie vindt u op deze pagina. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Vraag nu uw projectsubsidie voor uw vereniging aan!
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden