Vragenlijst mogelijke noodopvang vluchtelingen Hoeksche Waard online

(16-03) De vijf gemeenten in de Hoeksche Waard willen weten hoe inwoners over de mogelijke noodopvang van vluchtelingen denken. Wat kunnen we betekenen als Hoeksche Waard? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Waarover hebben we bedenkingen? Waar is ruimte om mensen op te vangen? Wat is daarvoor nodig?

Vragenlijst

Inwoners kunnen hun mening geven tijdens een inloopbijeenkomst op zaterdag 19 maart 2016 en via een online vragenlijst. De vragenlijst is te bereiken via www.peilinghoekschewaard.nl en is tot maandag 28 maart 2016 in te vullen.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst op zaterdag 19 maart 2016 zijn inwoners uit de Hoeksche Waard welkom om met (bestuurders van) de vijf gemeenten en met elkaar in gesprek te gaan over mogelijke locaties en thema’s als omvang, vrijwilligerswerk, onderwijs, veiligheid, dagbesteding en financiën. Ook kunnen inwoners in gesprek gaan met organisaties zoals Vluchtelingenwerk en het Rode Kruis.

De regionale inloopbijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis van Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6. Dit is de enige geschikte locatie die op korte termijn voor een dergelijke bijeenkomst beschikbaar is. Er is geen officiële opening en mensen hoeven zich niet vooraf aan te melden. U kunt gewoon tussen 10.00 en 14.00 uur binnenwandelen.

Uitkomsten en vervolg

Na 28 maart brengen de Hoeksche Waardse gemeenten de reacties in kaart en worden de vervolgstappen bepaald.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Gemeentenieuws | Vragenlijst mogelijke noodopvang vluchtelingen Hoeksche Waard online
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden