Pagina opties

Groter
A A

Investeren in Cromstrijen

Investeren in Cromstrijen .....

Op 10 mei 2016 stemde de gemeenteraad in met de ‘Vitaliseringsagenda’. Met deze agenda investeren wij de komende drie jaar 10 miljoen. Dit doen wij op de thema’s leefomgeving, verkeer, veiligheid, sport, recreatie, economie en duurzaamheid. Op deze manier maken wij Cromstrijen vitaal en sterk voor de toekomst, omdat we van onze dorpen houden!

Lees verder

Thema's en projecten

Video 'Investeren in Cromstrijen'

Met de campagne 'Investeren in Cromstrijen...' laten wij zien in welke projecten wij 10 miljoen investeren, waar we aan de slag gaan en waarom we dit doen. We doen dit '…..omdat we van onze dorpen houden!' De komende tijd houden wij u op de hoogte over de verschillende projecten die in voorbereiding zijn of gaan starten.

Bekijk de video

Video 'Jaaroverzicht 2017 - Vooruitblik 2018'

In 2017 gingen wij aan de slag om onze dorpen vitaal te maken en houden voor de toekomst. Door ruim 10 miljoen euro te investeren in leefomgeving, sport en cultuur, verkeer, veiligheid, economie, duurzaamheid en recreatie houden we Klaaswaal en Numansdorp aantrekkelijk om in te wonen, werken en recreëren.
In 2018 gaan we hier natuurlijk gewoon mee door! Sommige projecten ronden we af maar een flink aantal projecten start in 2018. Kortom, we hebben genoeg te doen!

........Omdat we van onze dorpen houden!

Bekijk de video