Pagina opties

Groter
A A
RSS

Criminaliteit of overlast melden (05-10-2018)

Middelenmisbruik onder jongen, vandalisme of overlast melden bij de gemeente? Dat kan. Stuur een mail naar info@cromstrijen.nl t.a.v. Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Zo is de gemeente snel op de hoogte en kan zij stappen ondernemen om het probleem aan te pakken.

Politie

Voor spoedeisende gevallen/verdachte situaties neemt u contact op met de politie via het telefoonnummer 112. Voor hulp van de politie zonder spoed, zoals bij een aanrijding zonder gewonden of baldadige kinderen, belt u naar het telefoonnummer 0900 - 8844.

Meld Misdaad Anoniem 

Liever niet met naam uw melding doen omdat u bijvoorbeeld de dader(s) kent of u bent bang voor eventuele gevolgen van het melden? Dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800 - 7000. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 22.00 uur en in de weekenden en op feestdagen van 9.00 – 17.00 uur. Ook kunt u een melding digitaal doen via meldmisdaadanoniem.nl/melden. Kijk voor meer informatie op www.meldmisdaadanoniem.nl.