Pagina opties

Groter
A A
RSS

Inloopspreekuur op het gemeentehuis voor al uw (hulp)vragen over welzijn en vrijwilligerswerk (16-03-2018)

Heeft u een steuntje in de rug nodig, maar niemand in uw netwerk kan u helpen? Of heeft u een leuk initiatief voor uw wijk maar weet u niet zo goed hoe dit te organiseren? Loop gerust eens binnen tijdens ons inloopspreekuur in het gemeentehuis of maak een afspraak met onze sociaal makelaar Joyce Krom en/of Rob Bergevoet van vrijwillige inzet en informele hulp.

Meedenken, meedoen en zelf weer doen

Sociaal makelaar Joyce helpt ontwikkelen, loopt even mee en werkt er naartoe dat iemand zelf of met hulp van zijn/haar omgeving weer verder kan. Zij schakelt, waar nodig, professionele hulp en zorg in. Daarnaast ondersteunt ze bewoners met coaching, brengt ze bewoners in contact met de juiste mensen en helpt ze bij het vinden van financiering of het opzetten van een sociale onderneming.

Rob helpt, als medewerker vrijwillige inzet en informele hulp, bewoners en organisaties bij het vinden en aanbieden van vrijwilligerswerk. Ook stimuleert hij mensen om actief te worden in hun wijk en zich in te zetten voor andere wijkbewoners. Hij weet wat er allemaal te doen is en kijkt graag met u mee om te ontdekken wat bij u past.

Joyce Krom en Rob Bergevoet

In het gemeentehuis

Het inloopspreekuur in het gemeentehuis is van 15.00 tot 17.00 uur op de volgende dinsdagen: 27 maart, 10 april, 8 en 22 mei, 5 en 19 juni, 3 juli, 28 augustus, 11 en 25 september, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november, 4 en 18 december. Iedereen is welkom om langs te komen!

Afspraak maken

Kunt u niet naar het inloopspreekuur komen? Maak dan een afspraak met Joyce of Rob door een mail te sturen naar info@welzijnhoekschewaard.nl of te bellen naar 088-730 89 00. Kijk voor meer informatie ook op www.welzijnhoekschewaard.nl of download onderstaande flyer.