Senioren

De gemeente draagt zorg voor de senioren in de gemeente. De komende jaren zal het aantal senioren in onze gemeente flink toenemen. Cromstrijen doet er dan ook alles aan om nu en in de nabije toekomst een plezierige leefomgeving te zijn en te blijven voor haar senioren.

Het aanbieden van woningen aan ouderen in het centrum van woonkernen, het thuis leveren van zorg en het in de directe omgeving gebruik kunnen maken van voorzieningen, is een trend die momenteel bijna in iedere gemeente herkenbaar is.

Cromstrijen blijft daarom niet achter. De woningstichting, het verzorgingshuis en de thuiszorg sloten een convenant om te komen tot realisering van woningen voor ouderen waar de zorg thuis wordt verleend en gebruik gemaakt kan worden van diverse welzijnsvoorzieningen zoals sociale alarmering, warme maaltijdvoorzieningen, vrijwilligersdiensten enzovoort.

Er is dan sprake van levensloop bestendig wonen. Ouderen kunnen daardoor zo lang als zij dat wensen in hun eigen woning blijven wonen.

Kijk voor meer informatie over de stand van zaken en de planning van de woningbouw op de internetsite van HW Wonen.

Instanties en organisaties

Kijk voor instanties en organisaties die activiteiten organiseren en hulp bieden voor senioren in de gemeente Cromstrijen in de Digitale gemeentegids.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Wonen en Leven | Welzijn | Senioren
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden