UWV WERKbedrijf

Het Uitvoeringsinstituut Werknermersverzekeringen (UWV) is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen onder andere  WW, WIA en ziektewet. Het UWV werkbedrijf is een onderdeel van het UWV. Het registreert werkzoekenden, koppelt werkzoekenden aan vacatures en werkgevers aan cv’s via www.werk.nl en werkcoaches.

UWV WERKbedrijf Hoeksche Waard is verhuisd naar Rotterdam:

Werkplein Herenwaard

Herenwaard 21

3078 AK Rotterdam

t.          (010) 8502410

Geopend: ma t/m vr 8.30-16.30 uur.

Bijstand aanvragen

Wanneer u niet voldoende inkomsten heeft, kunt u bijstand aanvragen bij het UWV WERKbedrijf. U kunt dan een beroep doen op de Participatiewet.  De doelstelling van deze wet is werk boven inkomen. Het is van belang dat u zich inschrijft bij het UWV WERKbedrijf en dat u bij minimaal vijf uitzendbureaus zelf actief zoekt naar werk.

Online

Om in aanmerking te komen voor een uitkering dient  u zich eerst in te schrijven bij het UWV WERKbedrijf. Dit kan via www.werk.nl. Indien u zich in wilt schrijven dient u in het bezit te zijn van een DidiD-code. Deze code is aan te vragen via www.didid.nl.

Via de website www.werk.nl moet u ook het aanvraagformulier voor een uitkering invullen. Werk en Inkomen Hoeksche Waard (WIHW)  beslist over uw bijstandsaanvraag, nadat het UWV WERKbedrijf de aanvraag heeft doorgestuurd. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met WIHW 0186-630 100 of info@wi-hi.nl

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan het vraagformulier in.

U bent hier:Startpagina | Wonen en Leven | Welzijn | UWV WERKbedrijf
Deel deze pagina
Bel 14 0186!

Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp Icon adres gegevens
Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp
14 0186 | 088-6471000  Icon telefoonnummer
info@cromstrijen.nl 
Openingstijden